Agenda

Geen kalenderitems voor de komende periode.

KWH-Praktijkdag, Bedrijvenbezoek Utrecht

21 september 2017 10:00 - 16:30 - Utrecht

Ga mee op bedrijvenbezoek; ontdek de menselijke maat in Utrecht 


Ga je mee op bedrijvenbezoek naar Utrecht? In een verrassend programma gaan we de menselijke maat in omgang met klanten in deze stad ontdekken. We bezoeken een aantal bijzondere, maatschappelijk organisaties. We leren met welk idee, met welk doel, met welke passie en welke overtuiging de mensen in deze organisaties hun werk doen. Wat doen zij en waarom doen zij dit? En wat kun je van ze leren over de manier waarop jij jouw werk doet? Want werk je met klanten, met computers en formulieren? Of werk je met mensen, die je mag helpen met de meest wezenlijke zaken in hun leven? 

Voor wie?

De dag is voor alle corporatiemedewerkers die zich bezighouden met dienstverlening aan huurders of met huurdersbetrokkenheid. Voor deelnemers aan het KWH-Platform 2017 maakt de dag onderdeel uit van hun programma. Zij hoeven zich dus niet apart aan te melden voor deze dag.

Programma

We stappen op de fiets en gaan op verkenning langs verschillende plaatsen in Utrecht waar de menselijke maat in het omgaan met klanten een belangrijke rol speelt. We gaan Utrecht met andere ogen leren bekijken en ontdekken tegelijk wat de menselijke maat in de praktijk betekent. Bijvoorbeeld voor I-did Slow Fashion. Zij maken vilten designproducten van 'niet meer draagbare kleding' en kapot textiel in hun MVO-atelier, waar mensen werken die een achterstand in de arbeidsmarkt hebben. Een ander voorbeeld is SYR, een Syrisch restaurant dat mensen met een vluchtelingenstatus of  -achtergrond werk biedt. Zo zijn er in Utrecht veel ondernemers die zich inzetten voor anderen in de samenleving en op een bijzondere manier aan service en maatschappelijk ondernemerschap invulling geven. Welke lessen kunnen we van en via hen leren over het omgaan met huurders? Veel meer dan we nu kunnen vermoeden! 

Waar en wanneer?

De KWH-Praktijkdag vindt plaats op donderdag 21 september in Utrecht. We starten om 10 uur en ronden de dag af rond 16.30 uur.

Aanmelden of meer informatie?

De kosten voor deze geheel verzorgde dag bedragen 295 euro per persoon voor leden. Voor niet-leden is de prijs 350 euro per persoon excl. BTW. Voor Platform-deelnemers is deze dag gratis. Je kunt je hier aanmelden. Wil je meer informatie over het programma? Neem dan contact op met Gabrielle Luhrman, adviseur KWH via gabrielle.luhrman@kwh.nl of 06-51090175